Trui Amelie

maart 23, 2019 No Comments

Trui Amelie

maart 23, 2019 No Comments

Terwijl ik bezig was om een portfolio te maken hier op deze site besloot ik hier ook maar mijn voortgang van de projecten als blogvorm te delen. Om zo mijn persoonlijke blog geen overdosis handwerk blogjes mee te geven en alle details en voortgang bij elkaar te houden.

Zo begon ik al weer drie weken geleden met dit truitje uit het boek Phildar nr 159 – herfst winter 2018 collectie 6 maanden t/m 4 jaar. Het is even puzzelen zo met al die steken, eerst kon ik niet het juiste garen vinden…. Maakte ik paar keer een paar fouten zodat ik overnieuw kon beginnen. Maar inmiddels ben ik bij de mouwen aangekomen.

Dus dit weekend staat in het teken van mouwen breien, naar een podcast luisteren en ontspannen!

No Comments

Leave a Reply

About Me

Elisa

Welkom op mijn handwerkportfolio, hier zullen verschillende projecten voorbij komen van gebreide mutsjes tot gehaakte knuffels.

Lees meer op mijn Persoonlijke blog

Subscribe & Follow

Archief

×