1 | Captain Claw

mei 10, 2019 No Comments

1 | Captain Claw

mei 10, 2019 No Comments

Terwijl mijn herinnering terug gaat naar de laatste keer dat ik echt aan dit borduurwerk borduurde, al weer drie jaar geleden toen wij heerlijk in de zon op het terras zaten van ons vakantie appartement op Lefkas. Mijn lichaam was niet helemaal op zijn best omdat wij toen even pauze namen van de medicatie om zwanger te geraken. De zon, zee en vele scooter ritjes zijn een fijne herinnering die boven komen tijdens het borduren.

Toen ik een klein borduurwerk er weer bij had gepakt zag ik deze liggen in de grote handwerkdoos. Ik dacht dat ik de vele bruintinten mijn aandacht niet zouden vasthouden, maar de mini Captein Claw staarde mij aan en zo ging hij na een tijdje toch naar beneden om verder aan te borduren.

Een borduurwerk met 57 kleuren en in totaal 81.575 kruisjes, niet echt mini maar vergeleken sommige andere borduurwerken die ik maak is het een mini. Nu ben ik rustig alle draden aan het weg werken, want ondanks de zelfde kleuren is het toch veel confetti en zitten de draden mij in de weg.

Nu hoop ik het handwerken toch weer op te kunnen pakken, want het breien en borduren staat helaas nog altijd op een heel heel laag pitjeā€¦

No Comments

Leave a Reply

About Me

Elisa

Welkom op mijn handwerkportfolio, hier zullen verschillende projecten voorbij komen van gebreide mutsjes tot gehaakte knuffels.

Lees meer op mijn Persoonlijke blog

Subscribe & Follow

Archief

×